Please rotate your device for the best user experience.

Concept

This inviting three-story house is located at the seafront Castle Peak in a low-density housing environment with a new luxury lifestyle. While the garden gives the house a sense of permanence and vitality. The open layout creates a great sense of openness and transparency, encourage the family to interact and enjoy the greenery with friends and family. To create a low-key luxury interior, curated materials are used in this house, the wall is paved with a combination of walnut veneer, textured wallpaper, and marble to outline the area and pieced together with groove lines and metal frames to present a rich visual highlight. In addition, incorporate the exquisite curve and paneling into furniture and ceiling design, further demonstrate the style of quality life.